The Opening

Zaterdag 21 september 2024

the opening open vrouwencirkel

Wat zou er gebeuren als jij jezelf werkelijk zou openstellen?

Met de herfstzonnewende en het jaarfeest Mabon bewegen we rond 21 september met zachte kracht weer de donkere dagen in. En dat nodigt ons uit om naar binnen te keren. Om los te laten. Zoals de bomen hun bladeren teruggeven aan de aarde om bij te dragen aan een vruchtbare voedingsbodem. zo mogen wij ook teruggeven wat ons niet meer dient.

Dat waarmee we onszelf klein houden. Dat waarmee we ons licht dimmen.
Dat waardoor we onze waarheid niet spreken en onze wijsheid onderdrukken. Dat waardoor we de connectie met ons Ware Zelf kwijtraken.

Daarom wil ik je uitnodigen:
Sluit aan bij The Opening.

Een volledig intuïtief en in het moment vormgegeven vrouwencirkel, die voor jou een safe space en gidsing biedt op jouw reis naar binnen.

Een cirkel waarin we samen gaan intappen. Op onze innerlijke wijsheid en de wijsheid uit het collectief. Het oneindige netwerk van liefdevolle intelligentie.

Waarin jij wordt uitgenodigd om los te laten wat jou niet meer dient. Om je te openen als een lotus, diepgeworteld in de bodem, gedragen door het water, gevoed door het licht. Om jouw diepe wijsheid te ontvangen én te delen. Om jouw waarheid te voelen én te spreken.

Binnen deze cirkel mag jij zakken en volledig zijn. Hier is het veilig om te ontvangen en te leunen. Omdat we óók geven en dragen. Door simpelweg aanwezig te zijn met alles wat je nu al bent.

Dit wordt zonder twijfel mijn meest bijzondere cirkel tot nu toe. Want ik ga zelf ook ultiem loslaten: mijn oude patroon van controle houden en alles goed moeten doen, vanuit oude angst om te falen en afgewezen te worden.

Ik ben klaar om me te openen, nóg veel meer dan ik al deed.

Deze cirkel is niet voor iedereen. Maar na het lezen van deze post wéét jij of je erbij hoort te zijn.

So, are you ready to join me?

Praktische info

Datum: Zaterdagavond 21 september 2024
Tijd: 19:00u-22:00u
Locatie: Studio Vrij-Man in Beek
Inclusief ceremoniële cacao & lekkers

Jouw investering: €66


Voel jij een ‘JA’?

Scroll naar boven