Online Moon Circles

Wil jij graag meer doen met de maanenergie, maar weet je nog niet goed hoe? Zou jij graag vaker bewust stilstaan bij jezelf, je gevoel, je intenties en verlangens? En vind je het een heerlijk idee om dit lekker vanuit je eigen plekje te doen?

Werken met de energie van de maan

De maan wordt gezien als een vrouwelijk hemellichaam. Ze zorgt voor de getijden op aarde, en beïnvloedt al het water op deze planeet. En waar bestaan wij voor maar liefst 70% uit? Yep, uit water!

Water is bij uitstek een vrouwelijk element.
Het is verbonden met onze emoties & ons onderbewustzijn.
Het helpt je om te zuiveren & contact te maken met je intuïtie.

Needless to say: I love that!

Het is dus mijn waarheid dat de maan iets met ons doet, zeker met vrouwen. En daar kunnen we gebruik van maken door op haar energie af te stemmen. Iedere maanfase komt met haar specifieke, eigen energie. Zelf sta ik vooral graag stil bij de nieuwe maan en volle maan.

New Moon, New Me

Bij nieuwe maan is de maan niet helder te zien. Nieuwe maan is letterlijk het begin van de maancyclus, dus staat het ook symbool voor new beginnings. Een mooi moment dus om bewust intenties te zetten en je verlangens uit te spreken. Het schijnt dat de positieve effecten van visualisatie en meditatie krachtiger zijn tijdens nieuwe maan.

Full Moon Glow

Bij volle maan is de maan in haar geheel te zien en is haar kracht het sterkst. De dagen rondom volle maan is haar energie verhoogd en intens. Onze eigen emoties zijn vaak ook verhoogd in deze periode. Volle maan is een mooi moment voor loslaten wat je niet langer dient. Om op onze ‘negatieve’* emoties af te stemmen en een stap te zetten naar heling.

*(tussen aanhalingstekens, want in mijn beleving zijn alle emoties waardevol)

Over de Online Moon Circles

Wat gaan we doen?

In 2024 wilde ik graag naast mijn prachtige, diepgaande live vrouwencirkels ook nog een laagdrempelig cirkel-aanbod creëren. Iets wat voor mijzelf en voor jou moeiteloos mag zijn. En zo ontstonden de Online Moon Circles. Zelf stem ik namelijk regelmatig af op de maan en haar energie, waarmee ik me de afgelopen jaren steeds meer verbonden ben gaan voelen.

In de Online Moon Circles doen we dus samen wat ik normaal gesproken met mezelf doe: de tijd nemen om te verbinden met jezelf en de maanenergie.

Het programma van deze vrouwencirkels is steeds afgestemd op de energie van de betreffende maancyclus.

Iedere cirkel zal dus weer een beetje anders zijn, maar altijd staat verbinding met onszelf en delen met elkaar centraal.

Wanneer?

De rest van het jaar zijn de volgende online cirkels gepland:

Ben jij erbij?

Klik hieronder op de link en verzeker jezelf van een plek.

Praktische Informatie

Tijd: Van 20:00u tot uiterlijk 21:45u.

Vorm: Online, via Google Meet (mijn voorwaarde voor deelname is wel dat je in principe bereid bent om je camera aan te zetten. Dit draagt in mijn ervaring bij aan de veiligheid & betrokkenheid in de cirkel, juist doordat we elkaar allemaal kunnen zien. Mogelijk zijn er wel momenten waarop we samen besluiten dat het fijner is om het beeld uit te zetten).

Bijdrage €22

Veelgestelde Vragen

Scroll naar boven