Inner Child Circle (mét verdiepende online module!)

Zaterdag 17 augustus 2024

Als jij vooral leeft vanuit je hoofd
Als jij niet gauw écht jezelf durft te zijn
Als jij het moeilijk vindt om jezelf goed te vinden zoals je bent…

…dan is dit one-day-retreat voor jou, lieve vrouw.

Werken met mijn inner child heeft mij zoveel gebracht, dat ik deze cirkel wel móést creëren. Een diepere verbinding met mezelf, meer self love & zelfcompassie, en méér leven vanuit mijn hart. Compleet de essentie van alles waar Wholehearted voor staat dus.

Ik schreef een prachtig programma (maar écht) met als intentie om de connectie met jouw inner child te maken, te verdiepen en te helen. Jouw inner child is niet alleen verbonden met je kwetsbaarheid, maar óók met jouw speelsheid, creativiteit en joy. En beide kanten zullen we uitnodigen en ruimte geven.

Want je beseft het nog niet eens hálf, maar je bent al compleet en ZO helemaal goed zoals je bent. En ik gun je zó dat je na deze cirkel met meer zelfliefde, zelfcompassie en verbinding in het leven staat. Let’s rise together!

Dus, lieve vrouw, will you join me op deze magische reis? Op jouw Terugweg?

We gebruiken de kracht van ceremoniële cacao, visualisatie, sharing, journaling en ademwerk om de verbinding met jouw inner child (opnieuw) te maken, en te helen 💗

En op basis van de vorige editie, afgelopen februari, kan ik je vertellen: this wil be some beautiful and powerful sh*t!

Inbegrepen: the Inner Child Healing Course

Ik deel in deze online cursus de kern van mijn kennis en ervaring over inner child work met je. Je doorloopt de modules vóór het retreat. Zo kom jij al helemaal in de right mindset.

Het grote voordeel is dat ik zo tijdens de cirkel minder hoef uit te leggen. We kunnen dus vooral lekker de ervaring in duiken. Het feit dat je dit samen met een groep andere vrouwen gaat doen betekent dat je lekker kunt marineren en je kunt laten dragen in onze gebundelde vrouwelijke kracht. Dat gaat absoluut een extra dimensie geven aan jouw inner child work.

Volgens de vorige deelneemsters was de online cursus een hele fijne voorbereiding op het retreat. Er werd in hun beleving veel waardevolle informatie gedeeld (‘ik heb hele kantjes volgeschreven met inzichten uit deze cursus!). Ze gaven aan dat de module hun ervaring tijdens de cirkel meer diepgang heeft gegeven.

Ben jij erbij?

Klik hieronder op de link en verzeker jezelf van een plek.

Praktische Informatie

Datum: Zaterdag 17 augustus 2024.

Tijd: Van 9:30 tot 15:30u.

Locatie: Studio Vrij-Man in Genhout (Beek, Limburg)

Inclusief: Lunch, lekkers en ceremoniële cacao

Wat je óók krijgt: een méga waardevolle en verdiepende online module over innerlijk kindwerk, die je in je eigen tempo doorloopt en die jouw voorbereiding op het one-day-retreat vormt.

Jouw investering in jezelf: €149

Veelgestelde Vragen

Scroll naar boven