Vrouwencirkels & Retreats

Voel de krachtige, helende werking van gebundelde feminine energy &een gedeelde intentie. Laat je dragen en inspireren tijdens één van mijn vrouwencirkels of retreats in Limburg.

Vroeger was het heel gewoon, vrouwen onder elkaar. We kwamen samen, jong en oud, om van elkaar te leren en met elkaar te delen over all things feminine. Er werd gezongen, gedanst, gelachen en gehuild. Wijsheden en oude tradities werden doorgegeven, kennis werd gedeeld. Daar, in een cirkel met alle vrouwen uit je stam of dorp, ontstond een plek waar jij niet alleen jezelf, maar ook vrouw mocht zijn.

Maar oh boy, de tijden zijn veranderd.

We leven in een wereld waar mannelijke energie de boventoon voert. Doorzetten is de standaard. We hebben geleerd om te varen op ons hoofd in plaats van ons gevoel of intuïtie. Onze kwetsbaarheid verschuilen we achter maskers en aangepaste versies van onszelf. Het individu staat centraal, maar we maken tegelijkertijd minder verbinding met onszelf dan ooit.

En die disconnect werkt door in alles.

Dus het is tijd om hier verandering in te brengen; om terug te komen bij onszelf en bij elkaar!

Vrouwencirkels Limburg

Wholehearted vrouwencirkels in Limburg

Precies die vibe is wat ik in mijn vrouwencirkels wil creëren: kwetsbaarheid en kracht. Een plek waar het veilig is to come as you are. Samen zetten we een heerlijk ved aan feminine energy neer, zodat jij contact kan maken met wie je écht bent. Er is plek voor álles van jou. Want je hebt nog geen idee, maar je bent zó helemaal goed zoals je bent!

Wat we gaan doen verschilt, passend bij het thema van de cirkel:
Van kletsen en theedrinken tot een cacaoceremonie, dansen, ademwerk, journaling, kaartjes trekken, sharing circles, visualisaties, en nog veel meer! Maar wat er ook op het programma staat, je kunt erop vertrouwen dat alles in het teken staat van méér wholeheartedness: zijn wie je écht bent en volledig gaan voor je verlangens en doelen.

Dus, lieve vrouw, are you ready to connect and to rise? Dan zie ik je héél graag in de cirkel! En nee, daar hoef je niet voor naar Amsterdam. Dat kan gewoon hier, in Zuid-Limburg!

Data Live Cirkels

  • Starting soon: Elemental (uitverkocht!)
  • Zaterdag 17 augustus: Inner Child Circle
  • Zaterdag 21 september: Vrouwencirkel Herfst/Mabon
  • Zaterdag 2 november: Vrouwencirkel Samhain
  • Zaterdag 28 december: One day retreat: The Prelude

Data Online Circles

Direct boeken

Neem contact op

Scroll naar boven