Holistische Therapie & Coaching

Zoek je een holistisch psycholoog of coach? Iemand met ervaring én een gedegen achtergrond & opleiding?
Iemand die jou als mens in je geheel bekijkt, die op maat werkt en jou in een holistisch therapie- of coachtraject écht verder kan helpen?

I am your woman!

Mijn missie

Ik wil niets liever dan zoveel mogelijk lichtjes weer te laten schijnen
Zoveel mogelijk ogen weer te zien stralen!

Ik ga ultiem aan als ik mensen in beweging zie komen:

Van zelfkritiek naar zelfliefde
Van verkramping naar ontspanning
Van denken & doen naar voelen & weten
Van moeten naar willen, mogen & verlangen
Van je klein houden naar ruimte durven innemen

Mijn visie

Ik help je om de regie over je leven terug te vinden. Niet vanuit controle, niet alleen met je hoofd. Maar vanuit een stevige basis in jezelf: veerkrachtig en met vertrouwen in jou en in het leven.

Het is namelijk niet de bedoeling dat het leven je nooit uit balans brengt. Het is de bedoeling dat jij leert hoe jij je evenwicht kunt hervinden, zodat je het leven weer ten volste kunt ervaren in al haar facetten. Ik zie moeilijke gebeurtenissen en klachten als een uitnodiging om de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen; om te groeien als persoon.

Mijn aanbod

Binnen mijn vrijgevestigde praktijk Wholehearted bied ik als GZ-psycholoog holistische therapie aan. Therapie wordt in de meeste gevallen op zijn minst gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar! Wil je weten of dit bij jou past?

Naast therapie bied ik ook holistische coaching aan. Ik ben als coach breed opgeleid in verschillende methodes en technieken, die ik integratief en op maat inzet. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en of coaching bij jou past ?

Scroll naar boven