Access Bars®

Tijdens een Access Bars® sessie wordt gewerkt met 32 punten op het hoofd die corresponderen met verschillende energiebanen. Bij zachte aanraking begint de energie te stromen. Dit helpt je om gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die jou niet meer dienen, op te ruimen. Je kan het zien als een soort formatteren van je harde schijf: alle troep wordt opgeschoond.

Wat kan een sessie voor me doen?

In essentie laat een Bars sessie weer loskomen wat vastzit, in alle aspecten van je leven waarin jij bereid bent om te veranderen.

En dat brengt meer rust en ruimte in je hoofd, ontspanning, energie, vertrouwen, en daadkracht. Het laat onderdrukte levensenergie weer stromen en opent deuren naar nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het vergroot je vermogen om te ontvangen en toe te laten. Meer at ease, meer in de flow.Access Bars® kunnen onder andere helpen bij slaapproblemen, stress, lichamelijke klachten, piekeren, (faal)angst, onzekerheid en vermoeidheid.

Wat kan ik verwachten van de sessie zelf?

Jij hoeft alleen maar te ontvangen! We hoeven vooraf niets te bespreken, en je hoeft zelfs geen intentie te zetten. De Bars doen hun werk. Jij ligt comfortabel op mijn behandeltafel, en ik raak zacht je hoofd aan op bepaalde plekken. Jij kiest hoe de sessie verloopt: wil je genieten van de stilte? Heerlijk! Komt er iets op dat je wil delen? Shoot! Misschien val je zelfs even in slaap. All is well!

Het effect van de sessie werkt nog door tot 3 weken door na afloop.

Wat als je al het moois in jouw leven nog meer zou kunnen ontvangen?

Wil je meer lezen over Access Bars®, mijn eigen ervaring met Bars, of ben je benieuwd wat het verschil is tussen Bars en andere energetische therapie of behandeling? Lees dan vooral deze blogpost

Veelgestelde vragen

Neem contact op

Scroll naar boven