Over Megan Kelly

Hey! Ik ben Megan Kelly-Lenferink. Holistisch therapeut, GZ-psycholoog, coach & facilitator. Nice to meet you! Wil je meer over mij te weten komen? Ik snap je hélemaal; ik klik ook altijd gelijk door naar de Over Mij pagina. Laat ik beginnen met de korte versie van mijn verhaal tot nu toe:

Op mijn 18e was ik coach.

Dankzij een gepassioneerd stel ouders met een eigen coaching business kan ik wel stellen dat mijn missie me thuis met de paplepel werd ingegoten 😉

En daarna werd ik psycholoog.

Ik was nieuwsgierig en leerde gemakkelijk. Hup, naar de uni dus. Na de bachelor Klinische Psychologie volgde een Forensische master, en toen dook ik als 23-jarige de GGZ in.

Maar na 10 jaar behandelen in de specialistische GGZ, tijdens de opleiding tot GZ-psycholoog…

Voelde ik: dit is ‘m niet. Ik leefde al jaren voornamelijk in mijn hoofd en was vooral bezig met controle, presteren en perfectie. Continu bang om het fout te doen en “door de mand te vallen”. Doodvermoeiend, en allesbehalve vervullend.

Tijd voor de terugweg dus.

Het moederschap nodigde uit tot verzachting en overgave. Er volgde een prachtig traject van persoonlijke groei en herontdekking, dat me weer in verbinding bracht met mijn lichaam, gevoel, intuïtie en spiritualiteit.

Back on track dus, en klaar voor een volgende stap: mijn eigen holistische psychologie- en coachpraktijk in omgeving Sittard-Geleen!

Ik ben betrokken & sensitief, en weet snel veiligheid te creëren. Geen afstandelijke, ondoorgrondelijke professional tegenover je, maar een mens.

Oké, dat was de héle korte versie. Er is -uiteraard- nog veel meer. The full story so far – over hoe ik mezelf verloor en gelukkig ook weer terugvond – lees je hier.

Mijn achtergrond en werkwijze

Over Megan Kelly - Psycholoog

Ik ben GZ-psycholoog. Dat betekent dat ik wetenschappelijk en breed opgeleid ben (o.a. in CGT en ACT), en dat ik zelfstandig cliënten mag diagnosticeren en behandelen. Ik heb intussen meer dan 10 jaar behandelervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast ben ik vanaf jonge leeftijd opgeleid in allerlei vormen van coaching, lichaamswerk en energetische behandeling (o.a. NLP, Balance Breathing en Access Bars).

Dit alles komt samen in een integratieve aanpak op maat. Ik werk op basis van al mijn kennis, ervaring én intuïtie, en mijn visie op de mens is holistisch. Dat betekent dat voor mij lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Dus of je nu kiest voor behandeling of coaching, ik kijk naar jou als geheel met alle lagen van jouw mens-zijn: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Ik wil je vooral helpen om de connectie met jezelf te herstellen en versterken. Samen ontdekken wat er speelt op al jouw lagen. Verhelderen waar je naartoe wil of naar verlangt, wat jou op een dieper niveau tegenhoudt om daar te komen, en wat je nu nodig hebt om hierin te groeien. We gaan niet alleen “praten over”, ik wil dat je het gaat voelen, en vooral: doen!

Dit alles gaat voor mij verder dan het “fixen” van klachten: ik gun jou dat je je herinnert wie je écht bent, weet wat je nodig hebt en waar je naar verlangt. Zodat je weer balans, plezier, en regie over je leven gaat ervaren.Als jij bereid bent om dat proces helemaal aan te gaan:
Stralende ogen gegarandeerd!

Mijn opleidingen

For what it’s worth, de afgelopen jaren ben ik op allerlei manieren opgeleid. En elke opleiding, training of cursus heeft me haar eigen unieke waarde gebracht, die ik nu bewust en onbewust integreer in mijn huidige, holistische aanpak.

 • Balance Breathing Ademcoach & Workshoptrainer
 • NLP Practitioner coach
 • Bachelor Psychologie
 • Master Klinische Psychologie
 • Integrated Energy Therapy (IET)
 • NLP Master Practitioner Coach
 • Voice Dialogue
 • EMDR basiscursus
 • Revalidatie- & Arbeidsspecialist (Post-HBO)
 • Functional Family Therapy
 • GZ-psycholoog
 • Systeemtherapie basis
 • Cognitieve Gedragstherapie
 • Access Bars® Practitioner
 • Acceptance & Commitment Therapy basis

Random feitjes

Omdat ik daar zelf ook altijd zo van smul.

Ik woon in Geleen

En mijn familie komt grotendeels uit Sittard, dus dat was wel even slikken voor ze #heiligschennis.

Ik luister elke dag naar Taylor Swift

En dit gaat in fases. Een paar jaar geleden kon ik niet zonder mijn dagelijkse dosis Beyoncé.

Ik koos een Forensische master

Maar heel eerlijk? Ik vond het net zo fascinerend als dat ik het eng vond :p Not my thing after all. En dat is ook oké!

Mijn lievelingseten is friet uit de frituur

Maar ik eet er geen frikandel meer bij. Wij zijn al een paar jaar (grotendeels) veganistisch en vermijden troep-uit-de-bio-industrie. Sta ik hélemaal achter, maar damn, soms mis ik ze wel! #guiltypleasures

Dus, ben jij klaar voor stralende ogen?

Scroll naar boven