Inner Child Healing Course

Welkom, lieve vrouw!

Dat jij nu deze pagina bekijkt, wil gewoon zeggen dat het GELUKT is! Oh my god!

De 1.0 versie van het allereerste Wholehearted online programma staat online. En jij behoort tot de eerste groep vrouwen die ‘m mag volgen. Gratis en voor niets! Ik hoop oprecht dat je er waardevolle teachings uit mag halen en dat het jouw ervaring van de vrouwencirkel alleen maar gaat versterken.
Dat was in elk geval de intentie voor het creëren van deze Inner Child Healing Course.

Met de eerste modules van dit online programma wil ik je een voorbereidend framework aanbieden, dat jou helpt om vóór de cirkel al helemaal in de right mindset te komen. Zodat je tijdens de cirkel samen met mij en de andere vrouwen zoveel mogelijk kan gaan ervaren. En na afloop bieden de vervolgmodules je dan een stuk nazorg en verdere verdieping.

Want tijdens de vrouwencirkel jouw pad van inner child healing bewandelen is natuurlijk al fantastisch, maar uiteindelijk is het je dagelijks leven waarin de heling verder vorm mag gaan krijgen, waarin je jezelf en jouw inner child mag leren dragen. Dat is in elk geval wat ik je gun!

In ruil voor deze gratis MEGA bonus wil ik wel om je hulp vragen: straks, aan het einde van de rit, zou ik heel graag je feedback willen ontvangen over hoe je de cursus hebt beleefd, en hoor ik graag wat je er wel of niet aan hebt gehad.

Goed, genoeg geluld, laten we lekker van start gaan!

Liefs, Megan

Introductie

Login voor toegang. Login

Good to know:

  • De uiteindelijke cursus is dus uitgebreider dan de 2 modules die je nu te zien krijgt.
    Enkele weken na de vrouwencirkel, als je ervaring wat heeft kunnen landen, komen de overige modules online.
  • Ik heb geprobeerd om het zo simpel mogelijk te houden. De eerste paar modules bestaan steeds uit een aantal video’s met uitleg, gevolgd door een video waarin ik je reflectievragen stel. Deze vragen helpen je om de theorie meer eigen te maken en te laten leven, het toe te passen op jezelf.
    Tip: beantwoord de vragen op papier; dit heeft op hersenniveau een diepere impact dan wanneer je het antwoord alleen maar denkt of typt. Dus doe jezelf een plezier, pak een mooi notitieboekje voor de gelegenheid, en let’s go!
  • En als je liever (mee)leest? Dan heb ik onder elke video een geschreven samenvatting toegevoegd. Besef wel: de video’s zijn uitgebreider en geven vaak nét wat meer context, nuance en toelichting.

En heb je op enig moment een vraag over de cursus?
Stuur me dan een DM op Instagram (@megan.wholehearted) of een mailtje naar hallo@megankelly.nl.
Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug.

Scroll naar boven