Coaching

Zoek je een ervaren holistisch coach die jou in een individueel traject op maat verder helpt? I am your woman!

Mijn missie & visie

Het is mijn missie om zoveel mogelijk lichtjes weer te laten schijnen, om zoveel mogelijk ogen weer te zien stralen!

Ik ga ultiem aan als ik mensen in beweging zie komen

Van zelfkritiek naar zelfliefde
Van verkramping naar ontspanning
Van denken & doen naar voelen & weten
Van moeten naar willen, mogen & verlangen
Van je klein houden naar ruimte durven innemen

Ik wil jou helpen om de regie over je leven terug te vinden. Niet vanuit controle, niet alleen met je hoofd. Maar vanuit een stevige basis in jezelf: veerkrachtig en met vertrouwen in jou en in het leven.

Het is namelijk niet de bedoeling dat het leven je nooit uit balans brengt. Het is de bedoeling dat jij leert hoe jij je evenwicht kunt hervinden, zodat je het leven weer ten volste kunt ervaren in al haar facetten. Ik zie moeilijke gebeurtenissen en klachten als een uitnodiging om de verbinding met jezelf te herstellen en te verdiepen; om te groeien als persoon.

holistisch coach -  kaartlegging

Holistisch coach

Naast mijn achtergrond en ervaring als GZ-psycholoog ben ik ook opgeleid als coach. Er zijn vele soorten coaches. Ik noem mijzelf holistisch coach, omdat ik integratief werk vanuit een holistische visie op de mens. Dat betekent voor mij dat ik geloof dat jij in essentie jouw ziel bent; dat is jouw ware zelf, jouw unieke energie, de sprankeling in je ogen. Wij maken allemaal deel uit van een groter geheel, en zijn nu aanwezig in een fysiek ‘voertuig’ om het leven op aarde ten volste te ervaren. En dat ervaren kan prachtig zijn, maar onvermijdelijk ook pijnlijk. In het omgaan met die pijn raken we vaak de verbinding kwijt. De verbinding met onszelf, in al onze lagen. Fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. En die verbinding, die help ik je graag herstellen!

Ik vind het heerlijk om de sessie samen te laten ontstaan en in te zetten wat er op dat moment nodig is. Van een helende innerlijke reis op maat naar een down to earth actieplan. Mijn rugzak is gevuld met o.a. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Voice Dialogue, Balance Breathing (ademtherapie) en Access Bars (energetische behandeling).

Voor wie is een holistisch coach geschikt?

Een holistisch coach zoals ik past bij jou als je zoekt naar verdieping op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, als je bepaalde patronen in denken, voelen en doen wil doorbreken, of als je wil voorkomen dat je gaat vastlopen of uitvallen. Ook ontdekkingsreizen op het gebied van zingeving en spiritualiteit zijn right up my alley!

Opties en tarieven

Je kunt een losse coachsessie boeken van 60 minuten, of een dubbele sessie van 120 minuten.
De dubbele sessie is bedoeld voor meer diepgaande interventies zoals ademwerk, een persoonlijke cacaoceremonie of helende innerlijk reis op maat.

Ik bied ook een 3 maanden traject waarin we samen écht de verdieping in kunnen. Tijdens dit traject ontvang je 6 sessies van 60 minuten, die ook te bundelen zijn tot dubbele sessies. Dit stemmen we samen af. Ook ben ik tijdens jouw hele traject beschikbaar voor je op WhatsApp. Dat geeft een waardevolle boost aan jouw groeiproces. Heb je het even moeilijk? Ik ben er voor je! Is er een succes om te vieren? Ik cheer met je mee!

Een coachsessie kost €120 per 60 minuten, exclusief 21% btw.

Het 3 maanden traject kost €733,88, exclusief 21% btw. Dat is inclusief begeleiding via WhatsApp.

Vaak wordt een coachtraject vergoed door werkgevers (denk ook aan je vitaliteitsbudget!).
Voor ZZP’ers en ondernemers is coaching aftrekbaar.

Aanmelden voor coaching

Scroll naar boven